L'escoltisme també s'enllaça per la llengua

L'escoltisme també s'enllaça per la llengua

La Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge (FCEG) es suma a la campanya “Enllaçats per la llengua”, impulsada per Somescola, a través de la qual aquest dissabte s’organitzen concentracions a diverses ciutats del país. Per això, s’anima a tots els agrupaments a anar-hi o a organitzar una activitat a favor del català al cau!

La campanya “Enllaçats per la llengua” té com a objectiu promocionar l’ús del català a tot tipus d’espais – de l’escola al carrer, passant pels espais d’educació no formal- per donar resposta a les recents accions centralitzadores i contràries al normal desenvolupament del català en els territoris on és llengua pròpia.

Aquest dissabte 9 de març es faran concentracions arreu del país a les quals us convidem a assistir:

  • Girona: a 2/4 de 12 del migdia a la Plaça Salvador Espriu (Mercat) amb la colla sardanista “Aires gironins” del GEiEG ballarà i convidarà a ballar 3 sardanes (Bon dia, Festa Major i La Santa Espina). Tot seguit, es farà una cadena humana a la Plaça Catalunya i s’anirà a la Plaça del Vi amb cercavila de la colla gegantera “Fal·lera Gironina” i els “Marrecs de Salt”.
  • Barcelona: a les 6 de la tarda a la plaça del Rei. Es farà una cadena humana i lectura del manifest de Somescola.
  • Sabadell: a les 19h a la Plaça Sant Roc. Concentració i lectura del manifest.
  • Lleida: a les 11h porta principal dels Camps Elisis

A més, animem tots els agrupaments d’arreu del territori català a fer la seva acció al cau: un llaç humà, penjar a l’agrupament un llaç símbol de la unitat lingüística catalana, etc.

A Twitter, podeu piular i fer difusió de la vostra participació a la campanya amb l’etiqueta #enllaçatsperlallengua.

Més informació:

Categories