TRINCA 2.0 (2014)

TRINCA 2.0 (2014)

La TRINCA 2.0 és un espai de trobada i de formació per tots aquells caps que desenvolupen projectes a nivell internacional. És un espai imprescindible per tots els que marxeu i enriquidor pels que us vulgueu formar en la dimensió internacional.

Quan: 15 i 16 de febrer
Cost: 25€ per participant
Horaris: dissabte des de 10h i diumenge fins a les 13h
Límit de participants: 25 caps
Límit inscripcions (pagament inclòs): 9 de febrer

 Àmbits de treball de la Trinca 2.0:

  • Objectius, propostes i elecció. Tipus de projectes. Ja heu escollit el projecte amb la vostra unitat? Com ho fem? Quins objectius ens plantegem treballar? Quins diferents tipus de projectes internacionals existeixen? Què ens aporta cadascun?
  • Situació de l’escoltisme internacional. Què hi ha i com funciona l’escoltisme més enllà de casa nostra? Com s’organitza l’escoltisme i el guiatge a nivell regional i internacional? Per què cal saber i entendre tot això?
  • La planificació, l’execució, la revisió i el retorn del projecte internacional. Com podem adaptar les diferents etapes del projecte si estem fent un projecte internacional?? Que hem de tenir en compte a cada etapa? Com podem treure’n el màxim profit?
  • Records d’una aventura passada. Què podem aprendre d’aventures internacionals passades??
  • Situacions inesperades i imprevistes. Durant l’execució d’un projecte internacional es poden donar situacions diferents que si fem un campament o un projecte a l’entorn proper i conegut! Per això ens podem dotar recursos per preveure situacions diferents i sortir-ne de la millor manera possible! No és el mateix anar al metge a la Cerdanya que a Helsinki, per exemple!
  • L’àrea internacional de la Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge. Quina funció té l’àrea internacional de la federació? Qui organitza la Trinca i per què? Com puc participar-hi?

 

 

Categories