Aquest estiu tornarem a ser més de 18.000 escoltes i guies vivint la màgia dels campaments

Aquest estiu tornarem a ser més de 18.000 escoltes i guies vivint la màgia dels campaments

Un any més, quan el curs escolar toca la seva fi, i el solstici d’estiu ens anuncia el canvi d’estació, milers d’escoltes i guies ens preparem per iniciar una de les aventures preferides de l’any; els campaments!

Els campaments són una experiència que aquest estiu viurem més de 18.000 escoltes i guies de Catalunya, però que alhora serà una vivència única, que ens farà créixer de forma particular, a cada un de nosaltres.

Per alguns serà el primer campament de la seva vida, aprenent a plantar una tenda i potser passant per primera vegada tants dies fora de casa. Per altres, potser serà el primer campament que fan a l’estranger (Bòsnia? Alemanya? Sicília? Anglaterra?). Per altres, potser serà la primera ruta, passant dies i dies recorrent paisatges de natura impactant. Per altres, potser serà el primer campament que fan com a caps.

Els 200 agrupaments mobilitzen tots els seus recursos per fer realitat més de 800 campaments, cada un d’ells responent a un projecte i a un somni concret. Però més enllà de les particularitats de cada campament, tots ells comparteixen uns elements comuns: arriben després de compartir tot el curs, és un projecte pensat per tota la unitat, els caps som joves, voluntaris i motivats, és una experiència intensa i de creixement, anem amb el fulard al coll i …les nits són màgiques!

I ara, et pots preguntar, i a tu, què és el que més t’agrada dels campaments?

Categories