Inici Notícies 9N: Els i les joves hi tenim dret!

9N: Els i les joves hi tenim dret!

Els escoltes i les guies ens sumem a la campanya 9N, HI TENIM DRET! (#hitenimdret) del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), que vol contribuir a la celebració de la Consulta del 9 de novembre sobre el futur polític de Catalunya i en afirmar que els i les joves hem tenir un rol actiu en aquest procés.

Les entitats que formem la Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge (FCEG), com a membres del CNJC, entenem que la consulta és la millor manera de conèixer l’opinió de la ciutadania al voltant del futur polític de Catalunya, i exigim que el Govern de la Generalitat faci tot el que estigui a les seves mans perquè el 9 de novembre es consulti la població catalana en relació al futur polític del país.

Animem tots els escoltes i les guies a informar-se de la campanya i a difondre-la a través del web www.hitenimdret.cat i l’etiqueta #hitenimdret a les xarxes socials.

Carregar més articles relacionats
Carregar més a Notícies
Els comentaris estan tancats.

També pots llegir

Fotos i vídeos del #CongrésDeCaps!

No et perdis les fotos més destacades del Congrés de Caps que va tenir lloc el cap de setm…