No us perdeu els Campaments Generals!

No us perdeu els Campaments Generals!

Els Campaments Generals 2015 és una gran activitat que organitza Acció Escolta de Catalunya (AEC) per a tots els escoltes i guies de Catalunya entre el 2 i el 6 d’abril. L’activitat consistirà en uns campaments a  Guardiola de Berguedà  de 5 dies a on es realitzaran activitats per franges d’edat i conjuntes al voltant de l’eix dels campaments; la llum.

Els Campaments Generals d’enguany, més enllà de ser una activitat interna d’AEC, s’han obert a la participació de tots els agrupaments de la Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge. Això fa possible que tots els escoltes puguem viure aquesta gran experiència i que entre tots/es fem possible que es converteixi en un dels campaments més grans que recordarem; uns 2.000 participants i 200 voluntaris!

Informació bàsica sobre els Campaments Generals:

  • Del 2 al 6 d’abril a Guardiola de Berguedà
  • Poden participar-hi tots els membres d’Acció Escolta de Catalunya, Escoltes Catalans i Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, ja sigui com a participants, caps o staff.
  • La inscripcions s’han de fer a través d’aquest enllaç i el període sense recàrrec (95€ per participant tot inclòs) s’acaba el proper 31 de gener.

Més informació a http://campaments2015.accioescolta.cat

 

Categories