Inici Notícies Prepara't per la Roverway 2016!

Prepara't per la Roverway 2016!

Alguna cosa es prepara a Jambville, molt a prop de París, per a l’estiu del 2016. La Roverway arriba a França amb mes força que mai per acollir Rovers/Trucs/Claners de tota Europa amb un únic objectiu: compartir experiències i vivències amb amics escoltes i guies d’arreu del continent, entorn a la ciutadania europea.

A l’estiu del 2016, 100 rutes per tot el territori francès donaran el punt de sortida a la Roverway que finalitzarà en un campament central a Jambville a on s’esperen més de 5.000 participants. Cada ruta és sobre una temàtica diferent; des de muntanyisme fins a descobertes de caire cultural. A més, aquestes rutes es faran amb patrulles internacionals.

Troba la teva manera de participar i engresca als teus companys a formar part d’aquesta experiència escolta internacional. El contingent de l’escoltisme i el guiatge català ja comença a bellugar així que posa’t en marxa.

Vols està informat de tot sobre la Roverway?

Ompla el formulari i suma’t a l’esdeveniment del facebook!

Més informació a la web de la Roverway i a l’esdeveniment del contingent català al facebook!

Carregar més articles relacionats
Carregar més a Notícies
Els comentaris estan tancats.

També pots llegir

Fotos i vídeos del #CongrésDeCaps!

No et perdis les fotos més destacades del Congrés de Caps que va tenir lloc el cap de setm…