Inici Procés d'Unitat Inscripcions obertes a la Trobada 2017

Inscripcions obertes a la Trobada 2017

El diumenge 12 de març tindrà lloc a Blanes i a Igualada la Trobada 2017. Aquesta trobada, emmarcada en el procés d’unitat de l’escoltisme i guiatge català, està oberta a tots els agrupaments d’Acció Escolta de Catalunya, Escoltes Catalans i Minyons Escoltes i Guies de Catalunya. Les inscripcions ja estan obertes, podeu inscriure fins a cinc representants del vostre agrupament.

 

En aquesta trobada continuarem el treball realitzat l’any passat partint de les propostes presentades als agrupaments i debatudes internament. La participació de tots els agrupaments a la Trobada 2017 és de vital importància, com ho és el debat intern que s’està produint en els Consells.

 

S’esperen fins a cinc representants dels agrupaments en una trobada que serà de tot el dia, amb el dinar inclòs. Des de les 9.30 fins a les 18.30 els i les caps representants del seu agrupament debatran al voltant dels quatre marcs del full de ruta: ideològic, formatiu, metodològic i organitzatiu.

 

Més informació aquí.

Carregar més articles relacionats
Carregar més a Procés d'Unitat
Els comentaris estan tancats.

També pots llegir

Comença el Pre-Congrés, la recta final del procés d’unitat i la preparació del 1r Congrés de caps de l’escoltisme català

Durant el període de Pre-Congrés, agrupaments i equips tenim l’oportunitat de treballar la…