Inici L'aventura internacional La TRINCA 2018 forma una vintena de caps

La TRINCA 2018 forma una vintena de caps

Un any més s’ha celebrat la TRINCA, una formació per a aquells i aquelles caps d’unitat que volen desenvolupar un projecte de curs a l’estranger aquest any.

 

El lloc escollit per a l’ocasió va ser la seu d’Escoltes Catalans, al centre de Barcelona, el passat diumenge 4 de febrer. Fins allà van anar arribant la vintena de caps interessats/des en fer una bona preparació dels seus projectes. Des de les 11h fins les 17h els i les assistents van prendre bona nota de tot el que els explicaven la desena de formadors dels equips internacionals de les tres entitats i la tècnica del Servei Internacional de MEG.

 

Durant la jornada, es van tractar diversos temes agrupats en quatre àmbits. En primer lloc, els i les participants van compartir les idees de destí que havien escollit pel seu projecte, la metodologia i els objectius que s’havien plantejat prèviament i els resultats de la cerca de projectes internacionals similars per treballar sobre altres experiències. A continuació, van aprendre com funciona l’escoltisme a nivell regional i internacional i la importància de conèixer-ho en cas de voler desenvolupar un projecte a l’estranger.

 

El següent punt que es va abordar va anar més enfocat a la planificació, l’execució, la revisió i el retorn dels projectes en concret. Dissenyar i planificar bé cada etapa és important per assolir-ne l’èxit. Tot i que sempre poden sorgir situacions inesperades i imprevistes i saber com reaccionar si aquestes ocorren és en el que es va centrar el darrer punt de la formació.

 

A la TRINCA hi van ser representats 10 agrupaments i alguns dels seus membres seran els protagonistes dels projectes que s’han acabat de perfilar amb aquesta formació.

 

A més dels projectes que cada unitat pot realitzar, cada any hi ha moltes oportunitats per assistir a alguna de les trobades internacionals de l’escoltisme mundial, visiteu la secció L’aventura internacional de la web i no us perdeu cap novetat.

Carregar més articles relacionats
Carregar més a L'aventura internacional
Els comentaris estan tancats.

També pots llegir

Confirmades les poblacions de la Trobada de Branques Joves

D’aquí poc més d’una setmana, el dissabte 24 de febrer, se celebrarà la Trobad…