Camp internacional escolta al Marroc. Una experiència individual

Camp internacional escolta al Marroc. Una experiència individual

Aquest estiu pots viure una experiència com a escolta a un camp de treball internacional al Marroc. Durant quinze dies els i les participants faran activitats de servei que revertiran en l’entorn més proper. També es dedicarà una part del temps a conèixer la cultura i paisatges del país. Un camp de treball dirigit a escoltes a partir de 18 anys i fins a 50 anys. Els/les escoltes de 17 anys també hi podran participar amb una autorització familiar.

 

El poble d’Ait Aissa, a la província d’Ifrane, acollirà aquest projecte que es concep amb l’objectiu d’habilitar un espai de joc infantil i realitzar activitats de lleure per a infants. A través d’aquest servei escolta es pretén fomentar la participació de la població local en les activitats realitzades al poble.

 

Des de l’organització del projecte s’han detectat algunes vulnerabilitats existents a l’entron com per exemple la falta d’activitats d’oci per a infants, manca d’un espai adequat per a ells, així com d’un centre de salud  i guarderia. A més es perceb un aïllament i solitud en el mateix poble que es pretén revertir amb aquest projecte escolta.

 

Fins a quatre oportunitats es presenten per participar en aquesta experiència, la primera es farà al juliol (7-21), la segona del 21 de juliol al 4 d’agost i les dues últimes durant tot l’agost (4-18 i del 18 d’agost a l’1 de setembre). És necessari dominar mitjanament algun dels següents idiomes: àrab, francès, castellà, portuguès o anglès.

 

Enguany es du a terme la tercera edició d’aquest camp de treball escolta organitzat per la delegació de l’Organització Escolta d’Errachidia i l’Associació Felicidad Sin Fronteras. Aquesta última està formada per joves voluntaris de diferents països i té seu a Errachidia, Azrou i Madrid.

 

Si voleu tenir més informació podeu consultar el dossier del projecte o la web de l’associació.

Categories