Congrés de Caps

fgsfgsfgfdsg

 

 

El Congrés de Caps és una cita clau per a la definició del futur de l’escoltisme català. La culminació del procés d’unitat, del treball de participació i documentació que vam engegar el 2009 per la construcció d’una nova associació única d’escoltisme i guiatge oberta i catalana. Serà l’última oportunitat per incidir en la proposta que serà sotmesa a votació a les tres AGO del novembre d’aquest any.

 

 

 

El 2 i 3 de juny de 2018 al Recinte Firal El Sucre de Vic (Osona).

 

 

 

Caps i responsables associatius de les tres entitats escoltes de Catalunya. També hi estan convidats els i les membres de les branques joves dels agrupaments majors de 17 anys.

 

 

 

Culminarem el procés participatiu que vam engegar el 2009 per la construcció d’una nova associació escolta única, treballant les esmenes de la documentació, debatent sobre els reptes de futur de l’escoltisme català, coneixent i compartint amb altres agrupaments de Catalunya i celebrant el moviment amb una nit de concert. L’endemà, després d’un treball intern per agrupaments i equips, farem un espai plenari on validarem les esmenes i que inclourà la cloenda institucional que posarà fi al Congrés de Caps.

 

 

 

 

El Congrés de Caps costa 10 euros per persona. Aquest import inclou el berenar i sopar de dissabte i l’esmorzar i dinar de diumenge.

 

El pagament s’haurà de realitzar del 22 al 27 de maig a través de transferència bancària. Rebreu les indicacions per a fer aquest pagament el mateix 22 de maig, un cop tancades les inscripcions.