Els Pioners i Caravel·les teniu un campament internacional molt especial aquest estiu, és el «You're up»!

Els Pioners i Caravel·les teniu un campament internacional molt especial aquest estiu, és el «You're up»!

Aquests campaments són una invitació a passar a l’acció, a atrevir-se i a créixer. “You’re up” desafia als joves a prendre les regnes del seu futur! També és una oportunitat per a què s’impliquin en projectes concrets i s’obrin al món que els envolta!

El “You’re up” és organitzat per l’associació «Scouts et Guides de France» i han convidat a participar-hi a pioners i caravel·les de tot el món. S’esperen uns 15.000 joves amb una especial participació de països europeus i mediterranis.

Objectius del campament:

  • educar per la ciutadania europea
  • experimentar el lideratge
  • viure la senzillesa del mètode escolta a través de l’educació en l’austeritat
  • viure la diversitat

Dates i lloc:

Aquesta petita jamboree de pioners i caravel·les tindrà lloc del 16 al 23 de juliol. A continuació, podreu gaudir d’un campament conjunt amb un grup escolta francès!

Agermanament:

Un requisit per participar en aquest campament és «agermanar-vos» amb un agrupament francès. Ho podeu fer a través de la pre-inscripció. Si teniu curiositat, podeu veure els agrupaments que ja s’han agermanat en aquest mapa.

Inscripcions i preu:

Les inscripcions es poden fer fins el 31 maig en aquesta pàgina i tenen un cost de 180€ per participant (ja sigui cap o pioner/caravel·la). El transport no està inclòs en aquesta quota.

Més informació al web del projecte

Categories