L’Escoltisme i Guiatge català encetem un any fonamental

L’Escoltisme i Guiatge català encetem un any fonamental

Un cop aprovat el full de ruta del procés d’unitat de l’escoltisme i el guiatge català, hem encarat aquest primer curs 2015-2016 recollint les visions dels agrupaments a la Trobada 2016, sobre els marcs ideològic, metodològic, formatiu i organitzatiu. Aquest treball està servint als grups per construir quatre documents, un per a cadascun dels marcs. En aquests documents, es proposarà quina ha de ser la perspectiva de la nova associació.

Durant aquest curs treballarem, debatrem i aprofundirem en aquestes propostes de documents. Això ho farem durant la Trobada 2017 i, prèviament, als agrupaments. Els resultats serviran per anar actualitzant els 4 documents, i encarar el curs del Congrés de Caps (2017-2018) on acabarem de definir la proposta per l’escoltisme i guiatge del futur.

Tenim per endavant un curs molt important on la participació dels agrupaments és del tot imprescindible per construir unes propostes de qualitat que satisfacin les vostres necessitats i contemplin els diferents punts de vista que integren el nostre moviment plural. Per això, volem fer una crida a la vostra participació. Una participació activa i oberta orientada a fer valer les vostres necessitats i també a dissenyar els elements que permetin fer un millor escoltisme i guiatge.

  2009-2019
Mireu la infografia del procés

positLa Trobada 2017

La Trobada d’enguany serà el diumenge 12 de març de 2017. Serà igual, que l’altra vegada, descentralitzada, per tal que tothom tingui un espai de participació el més a prop possible. Recollint algunes de les vostres valoracions i les dels grups de treball, la Trobada 2017 serà de tot el dia.
El més important, és que serà una Trobada decisiva, atès que de la vostra participació en sortiran les propostes, sobre les quals debatrem durant el curs vinent.
Per tal d’aprofitar al màxim la Trobada 2017, a finals del mes de novembre us farem arribar les dinàmiques i els documents de treball perquè els pugueu debatre dins de l’agrupament.


Calendari d’aquest curs

Categories