Celebrem la #DiadaPensament2019

Celebrem la #DiadaPensament2019

Com cada any, el 22 de febrer els escoltes i guies celebrem la Diada del Pensament, commemorant l’aniversari de Baden Powell i Lady Olave.

 

Aquesta jornada és sempre una bona oportunitat per prendre consciència de la gran presència que té l’escoltisme i el guiatge arreu del món, i per imaginar tots junts i juntes com hauria de ser aquest món millor que volem.

 

Us convidem doncs a participar d’aquesta Diada tot penjant una fotografia vostra amb el fulard al coll (sigui d’avui o sigui de l’època que sigui!) amb el hashtag #DiadaPensament2019 per emplenar les xarxes amb l’escoltisme del país.

 

Si etiqueteu a amics i amigues escoltes a fer el mateix conseguirem omplir les xarxes de fulards!

 

Que tingueu una molt bona diada. Sempre a punt!

 

 

Categories