Jambarretina 2.0!

Esteu preparant un projecte internacional? Després de la International Fair i la Trinca…. arriba la Jambarretina! Aquest curs us proposem un nou format, serà online. D’aquesta manera creiem que les activitats de suport a la preparació es podran adaptar millor a la dinàmica i realitat dels vostres caus i unitats.

A mitjans de maig rebreu més detalls sobre el funcionament de la plataforma virtual que utilitzarem per enviar-vos activitats dels diferents aspectes que són importants de tenir en compte abans de marxar. En aquesta plataforma també podreu interactuar amb altres agrupaments que realitzaran un projecte internacional per tal de poder intercanviar experiències i enriquir-nos en el procés.

Us anirem enviant activitats perquè les pugueu realitzar i adaptar amb les vostres unitats. Començarem el cap de setmana del 18 i 19 de maig i acabarem el cap de setmana del 15 al 16 de juny.

Inscriviu la vostre branca a la Jambarretina 2.0

Carregar més articles relacionats
Carregar més a Activitats
Els comentaris estan tancats.

També pots llegir

Inscripcions Jambarretina

Sabem que són temps estranys i que no tots els projectes internacionals es podran dur a te…