Sant Jordi 2019

Sant Jordi 2019

L’escoltisme i el guiatge català compromesos amb la llengua i la cultura

Un any més s’acosta Sant Jordi, una diada que des de la Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge aprofitem per reconèixer i promocionar, la cultura i la llengua del país. La llengua ha estat sempre un element de cohesió social i d’identificació. Fomentar-la, utilitzar-la i donar-la a conèixer ens pot servir per entendre tant la nostra història com la nostra cultura.

Des dels caus fomentem una cultura dinàmica, que representi la diversitat del col·lectiu i així ho treballem al nostre dia a dia als agrupaments. La diada de Sant Jordi és una bona ocasió per reivindicar la nostra identitat com a país i com a escoltes i guies. Des de la FCEG emplacem a l’escoltisme català a gaudir d’aquesta diada i celebrar-la.

Categories