Inici General L’escoltisme dona suport a les mobilitzacions en defensa de la ILP Universitats

L’escoltisme dona suport a les mobilitzacions en defensa de la ILP Universitats


Avui centenars d’escoltes se sumaran a la convocatòria de vaga de l’estudiantat universitari sota el lema “Recuperem la universitat”. L’escoltisme català en el seu treball de construcció d’una societat oberta a tothom sempre ha defensat un model d’educació pública i gratuïta, ja que és un dels pilars de la cohesió social i l’emancipació de les persones joves del nostre país.

L’augment de preus dels darrers anys està creant una universitat elitista que imposa barreres a l’accés a les persones amb menys recursos, vulnerant el seu dret a l’educació i enderrocant la voluntat de construcció d’una societat justa i en igualtat d’oportunitats per a totes les persones que en formen part.

Davant d’aquesta situació l’escoltisme català donem suport i encoratgem a la participació a la convocatòria de vaga i manifestació d’avui a les 12h del migdia i omplir la plaça universitat i defensar un model d’universitat accessible per a tothom.

Aquesta  jornada de protesta arriba després que els estudiants i la comunitat universitària estiguin impulsant, des de fa mesos, una Iniciativa Legislativa Popular – ILPUniversitats- reclamant la rebaixa de les taxes.

https://ilpuniversitats.cat/

Carregar més articles relacionats
Carregar més a General
Els comentaris estan tancats.

També pots llegir

L’escoltisme i el guiatge català compromeses amb la llengua i la cultura des de casa

Com cada 23 d’abril celebrem la Diada de Sant Jordi, Diada que ens serveix per reconèixer …