Inici General Diada Nacional de Catalunya 2019

Diada Nacional de Catalunya 2019

Continuem defensant els valors democràtics a partir del diàleg i la no-violència.

Encara amb el record proper dels campaments d’estiu, més de 20.000 infants i joves comencem un nou curs ple de reptes i il·lusions.

Des de l’escoltisme i el guiatge vivim la celebració de la Diada Nacional de Catalunya com un dia per fer memòria, reivindicar la nostra cultura, la llengua i el territori. Treballem a través de l’educació per construir una societat i un país més inclusiu, divers i amb persones lliures, crítiques i compromeses.

Malauradament, enguany la Diada es torna a celebrar en un context de repressió, manca de normalitat política i amb la imminent publicació de la sentència del judici. En aquest context refermem el nostre compromís amb el país i les llibertats individuals i col·lectives, i per això continuarem defensant els valors democràtics a partir del diàleg i la no-violència.

Un any més, els escoltes i guies d’arreu del país viurem la Diada de forma activa i crítica des de tots els racons. Participarem en la tradicional ofrena al monument de Rafael Casanova a les 9.00h del matí, en record dels drets i les llibertats perduts en el passat, perquè volem deixar el món millor de com l’hem trobat!

Bona Diada i bon inici de curs a tothom!

Catalunya, 10 de setembre de 2019.

Carregar més articles relacionats
Carregar més a General
Els comentaris estan tancats.

També pots llegir

L’escoltisme i el guiatge català compromeses amb la llengua i la cultura des de casa

Com cada 23 d’abril celebrem la Diada de Sant Jordi, Diada que ens serveix per reconèixer …