Inici Destacats ANUL·LACIÓ CAMPAMENTS DE PRIMAVERA

ANUL·LACIÓ CAMPAMENTS DE PRIMAVERA

Les vacances de primavera per a molts infants, adolescents i joves són el temps de fer uns campaments, uns dies per gaudir de la muntanya i dels companys, de formar-se i créixer, d’aprendre i treballar valors com el companyerisme, la solidaritat, l’estima i la cura de la natura… aquest any no serà així.
 
L’escoltisme català, moviment educatiu que treballa al territori, com no podia ser d’altra manera, ha hagut d’anul·lar els campaments de primavera donada l’aprovació de l’ajornament de l’estat d’alarma durant 15 dies més, fet que implica el confinament a casa fins el 11 d’abril.
 
Els escoltes i les guies ens quedem a casa. Aquest any no anem de campaments de primavera, aquests dies no desenvolupem projectes, ni fem cau, però continuem actius, ens impliquem amb l’entorn, i estem sempre a punt per donar un cop de mà a qui ho necessiti. Som responsables, complim i seguim totes les indicacions i mesures de protecció de les autoritats sanitàries i sobretot continuem acompanyant els nostres infants i joves, i oferint activitats a través de vies telemàtiques. Malgrat la situació que estem vivint, els agrupaments seguim actius creant moltíssimes iniciatives virtuals per fer més planera i confortable, la situació de confinament.
 
Volem aprofitar aquest comunicat per llançar un missatge de solidaritat i escalf a totes les persones que estan vivint situacions difícils, ara més que mai cal donar suport i que ningú se senti sol, cuidem-nos!

Carregar més articles relacionats
Carregar més a Destacats
Els comentaris estan tancats.

També pots llegir

DEMANEU LA LLIBRETA #SOMDECAU PER AL NOU CURS!

Una llibreta amb la que planificar el curs que ha de començar! Ens plau anunciar-vos que c…