Inici Destacats Inscripcions Jambarretina

Inscripcions Jambarretina

Sabem que són temps estranys i que no tots els projectes internacionals es podran dur a terme aquest estiu… Tot i així, l’Àrea Internacional de la FCEG segueix treballant perquè els Agrupaments puguin estar preparats per sortir de Catalunya!
 
Si teniu en ment marxar aquest estiu, us esperem a la Jambarretina, del 16 de maig al 6 de juny! Seguim apostant pel format online, més útil que mai per les setmanes que vénen, per tal d’enviar-vos activitats setmanals que podreu fer virtualment amb les branques.
 
Per participar a la formació només cal que ompliu el formulari d’inscripció, i uns dies abans us facilitarem tota la informació necessària per entrar a la plataforma col·laborativa, des d’on compartirem amb la resta d’Agrupaments de la Federació els nostres projectes, preguntes i inquietuds.
 
Inscriviu la vostra branca fins el 7 de maig a la Jambarretina 2020!

Carregar més articles relacionats
Carregar més a Destacats
Els comentaris estan tancats.

També pots llegir

L’escoltisme i el guiatge català compromeses amb la llengua i la cultura des de casa

Com cada 23 d’abril celebrem la Diada de Sant Jordi, Diada que ens serveix per reconèixer …