Inici General L’European Jamboree 2020 s’aplaça al 2021!

L’European Jamboree 2020 s’aplaça al 2021!

Aprofita aquesta segona oportunitat per participar a l’esdeveniment Escolta i Guia europeu que aplegarà milers de joves a Gdansk (Polònia)

 

Degut a la situació que ens ha portat la pandèmia del CoVid-19, l’European Jamboree 2020 ‘EuroJam 2020’ ha estat aplaçada al període del 2 al 13 d’agost de 2021. Així que aprofita, tens una segona oportunitat per a participar en aquesta aventura inoblidable!

 

L’European Jamboree és una trobada europea que reunirà joves de tot Europa a Gdansk, Polònia, per celebrar i oferir els valors escoltes i guies, enfortir la nostra comunitat internacional i oferir els i les joves d’Europa l’oportunitat de conèixer-se i aprendre els uns dels altres. 

 

T’hi pots inscriure a títol individual, en grup o amb el teu agrupament. Les escoltes i guies catalanes que tinguinentre 14 i 18 anys (persones nascudes com a tard el 31/12/2007) són benvingudes a participar-hi. Si tens més de 18 anys, tens l’oportunitat de formar part de l’International Service Team (IST), l’equip de voluntàries que s’ocuparà de tasques assignades en diversos àmbits. Si tens més de 22 anys, a més de poder participar com a IST, podràs participar com a cap responsable dels grups del contingent. Entre totes les que us engresqueu a viure aquesta aventura internacional formarem un dels contingents que participarà a l’European Jamboree 2021

 

El contingent funciona com a nexe entre totes les persones que us hi inscriviu, es gestionarà la vostra estada, els vols, les inscripcions… i servirà com a referent quan tingueu algun dubte o problema abans o durant la vostra experiència internacional.

 

La inscripció de les unitats pot realitzar-se en grup (9 participants + 1 cap major de 22 anys, tal com marquen les normes de l’esdeveniment), o de manera individual (com a participant o cap). En el cas de comptar amb participants o caps amb diversitat funcional, la ràtio haurà de ser de 8 participants + 2 caps).  

 

Si encara tens algun dubte sobre els detalls del programa educatiu i la informació logística que necessites, podràs trobar la resposta a aquests al Dossier Informatiu (atenció! la informació sobre les dates està desactualitzada, però el programa pedagògic és el mateix!).

 

Ho heu decidit? Ompliu el formulari de pre-inscripció fins el 10 d’octubre. Tingueu en compte que abans del dia 30 de setembre us demanarem informació detallada sobre les persones que heu inscrit (nom complet, edat, salut, etc.) així que és important que la tingueu a mà.

 

Per qualsevol altre dubte o si estàs interessada en participar a l’EuroJam 2021, no dubtis en enviar un missatge a europeanjamboree@fceg.cat

 

Carregar més articles relacionats
Carregar més a General
Els comentaris estan tancats.

També pots llegir

DEMANEU LA LLIBRETA #SOMDECAU PER AL NOU CURS!

Una llibreta amb la que planificar el curs que ha de començar! Ens plau anunciar-vos que c…