Obrim el formulari per a la YOUTH ADVOCAT TRAINING 2022 que tindrà lloc a Brussel·les del 08 al 11 de Setembre

Obrim el formulari per a la YOUTH ADVOCAT TRAINING 2022 que tindrà lloc a Brussel·les del 08 al 11 de Setembre

Aquest esdeveniment s’organitza des de la Regió Europea de la WOSM per convidar a diferents escoltes am interès o que ja representin la seva organització nacional en diferents espais (nacionals i internacionals)

L’objectiu de la trobada és la de donar eines als i les assistents, per ajudar a les seves entitats a dotar-se d’un discurs i una pràctica en l’àmbit de les relacions exteriors i el desenvolupament de polítiques de joventut. Es dóna l’oportunitat als voluntaris/es que treballen en el camp de les relacions internacionals de cada entitat, d’intercanviar i posar en comú algunes pràctiques per millorar la funció de representants.

De manera concreta es busca:

– Desenvolupar la capacitat de comunicar el missatge i les prioritats de cada entitat.

– Treballar la comprensió dels assistents i la importància de defensar en públic, un discurs propi tant a nivell nacional com internacional.

– Engrescar als participants a contribuir al desenvolupament/creixement dels propis consells nacionals de joventut o altres espais similars

– Intercanviar experiències entre joves mes formats en la matèria i aquells que tot just comencen.

– Introduir i treballar polítiques europees actuals en els camps de drets juvenils i participació / organitzacions junvenils i treball juvenil / clima i desenvolupament sostenible / educació no formal.

Dates: 08 – 11 Setembre de 2022. Trobada online prèvia el 20 de Juliol

Lloc: Brussel·les. Allotjament al Youth Hostel Jaques Brel

Cost: 75€ (Opcions de Beques de fins al 70%)

Idioma: Anglès

+ Info: Enllaç

Categories