‘Som llavor de canvi’, el lema de la 46a AGO de MEG

‘Som llavor de canvi’, el lema de la 46a AGO de MEG

 

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEG) ha convocat la 46a Assemblea General Ordinària (AGO) amb el lema ‘Som llavor de canvi’. El plenari tindrà lloc el 27 de novembre al Teatre Coliseum de Barcelona.

Enguany l’entitat viurà l’AGO del canvi, un moment històric per a l’organització. En el plenari s’hi votarà la formalització de les modificacions als Estatuts de MEG que els i les seves membres han anat forjant aquests últims mesos sota el projecte ‘Canviem per canviar el món’.

Si escau, l’assemblea iniciarà la renovació del model de governança democràtica, el mètode pedagògic, i la definició i valors de l’entitat. Aquests primers canvis suposen una transformació notoria en l’estructura de l’organització, fent-la més horitzontal, equilibrada i sostenible, posant al centre la pedagogia.

A més del plenari, que té lloc en diumenge, durant tot el cap de setmana s’hi organitzen activitats i espais d’oci per fer xarxa, compartir projectes i teixir vincles. La Demarcació de Barcelonès, encarregada d’acollir l’assemblea, està preparant la dinamització de les activitats per a tots els i les caps d’arreu de Catalunya que aterraran el dissabte 26 a Barcelona.

L’AGO de MEG és l’òrgan de govern més important de l’entitat que es reuneix una vegada a l’any amb caràcter ordinari, i les vegades que siguin necessàries de manera extraordinària. L’AGO la integren totes les persones afiliades de MEG, majors d’edat i que tinguin algun càrrec dins d’un agrupament, demarcació/sector o equip general.

L’assemblea la integren totes les persones afiliades a l’entitat, majors d’edat, amb algun càrrec actiu dins d’un agrupament escolta i guia, als equips de demarcació d’arreu del territori, o en els equips generals de MEG.

Video

Categories