European Agora 2023

European Agora 2023

CONVOCATÒRIA OBERTA! European Agora, Portugal 2023

L’European Agora 2023 és un esdeveniment que s’organitza per a joves i està organitzat per un equip de joves. Aquesta edició de l’Agora, juntament amb la propera edició del 2024, forma part del Projecte Earth Tribe que està centrat en la sostenibilitat ambiental

Com a part del projecte Earth Tribe, l’Agora 2023 se centrarà molt en la vessant ambiental i inclourà una oportunitat als participants participar en un projecte de més llarga durada que permetrà aconseguir formació i suport per definir un projecte local sobre sostenibilitat ambiental durant l’any en curs.

Objectius:

  • Adquirir eines per expressar idees de manera organitzada. Dissenyar i planificar projectes relacionats amb la sostenibilitat que es puguin implementar a nivell nacional o local.
  • Aprendre sobre diferents maneres de fer i programes de la branca Rover/Clan/Truc a Europa, mentre comparteix les seves pròpies experiències del seu país d’origen.
  • Adonar-se de l’impacte que les joves, poden tenir en diferents aspectes de la societat ja sigui en l’escoltisme o la seva comunitat posant exemples d’experiències reals.
  • Participar en activitats d’apoderament juvenil, fomentant el desenvolupament personal.

 

Dates: 12 al 16 d’abril de 2023

Lloc: Centro Nacional Escutista de Fátima, Portugal

Inscripcions: abans del 18 de març del 2023 (https://forms.gle/77rsXM6tywRgwSKp8 )

Costos: La quota de participació estàndard és de 100€. 

*L’Agora 2023 està finançat pel programa Erasmus+, d’aquesta manera tots els participants es podran beneficiar d’aquesta quota de participació reduïda així com d’un suport de viatge de fins a 200€.

 

Participants:

  • Qualsevol cap de qualsevol organització membre reconeguda de la regió europea i d’Euràsia de WOSM. 
  • Els participants han d’estar familiaritzats i implicats amb les línies pedagògiques de la seva associació i/o agrupament.
  • Ganes d’aprendre, compartir experiències i estar oberts a diferents maneres d’escoltar. Així mateix, és molt recomanable interès pel tema de la sostenibilitat ambiental.
  • Domini de l’anglès. L’idioma de treball d’Agora és l’anglès per facilitar tots els intercanvis entre els participants. Ser capaç de comunicar-se eficaçment en aquesta llengua és essencial per participar.

 

Categories