Roverway 2024

Roverway 2024

Aquest estiu se celebrarà la Roverway 2024, un emocionant esdeveniment organitzat per la Regió Scout Europea de la WOSM (World Organization of the Scout Movement) i la Regió Europea de la WAGGGS (World Association of Girl Guides and Girl Scouts).  

Participeu-hi per viure una aventura única amb la companyia de més de 3.000 escoltes i guies de més de 20 països. Les participants s’agruparan en petits equips de diferents nacionalitats, per explorar diferents rutes per tot Noruega. Cada camí tindrà unes temàtiques assignades. Posteriorment, els participants gaudiran d’un campament conjunt prop de Stavanger. 

Inscriviu-vos abans del 25 d’octubre per assegurar la vostra participació en aquesta aventura extraordinària!

 

Dates: Del 22 de juliol a l’1 d’agost de 2024.

Lloc: Ruta per Noruega i campament conjunt a prop d’Stavanger

Cost per participant: 580-605€

Inscripcions: Abans del 25 d’octubre al formulari!

 Participants:

  • Unitats de Pioners, Caravel·les, Clan, Truc, Rovers i Caps de 16 a 22 anys
  • Domini de la llengua anglesa

Categories