The Academy

The Academy

 The Academy 2023 és un esdeveniment internacional dissenyat per proporcionar a caps i membres associatius una formació de qualitat i oportunitats de fer xarxa amb l’entorn a organitzat per les Regions Europees de WAGGGS i WOSM.  

La trobada d’enguany porta per lema “Play, Plan, Grow!“. El món està canviant ràpidament, especialment després de la pandèmia, la guerra a Ucraïna i les crisis ambientals i de salut mental. Aquesta edició és una oportunitat per fer front a aquests reptes i, alhora, compartir estratègies entre territoris.   

Les participants tindran l’oportunitat de triar entre quatre vies d’aprenentatge diferents:

  • Educar: Com podem treballar sobre la seva salut mental i en la resiliència per adaptar-nos a les situacions actuals? Què podem fer des de les organitzacions en la lluita contra la crisi climàtica, funcionar de manera ecològica i treballar cap a un futur sostenible?
  • Millorar: Com assegurem que les nostres associacions disposen de les eines, les habilitats i els coneixements adequats per prosperar en el món actual?
  • Innovar: Com oferir activitats de qualitat i utilitzar noves tecnologies digitals? 
  • Veu: Com garantim que els i les joves de les nostres organitzacions siguin escoltats a tots els nivells, capacitar-les per parlar i desenvolupar-se com a líders?

 

Dates: Del 14 de novembre al 19 de novembre de 2023* 

Lloc: Wiesbaden, Alemanya

Inscripcions: https://forms.gle/7zZd2CKxbVXLjSk77 

Costos: La quota de participació és de 400€**. Això inclou tots els costos d’allotjament, àpats, així com material de sessió per a l’esdeveniment complet.

Participants:

  • Caps i membres associatius de qualsevol de les tres entitats de la FCEG J
  • Domini de la llengua anglesa  

*S’espera que l’arribada sigui el dimecres 14 de novembre per començar el programa a les 20:00 (després del sopar proporcionat), i la sortida serà el diumenge 19 de novembre, després de les 12:30.

***Hi ha la possibilitat que la teva entitat i la FCEG assumeixin una part de les despeses. Parla amb el teu Comissari o Comissària Internacional! 

Categories