Arriba el The Moot 2025!

Arriba el The Moot 2025!

Arriba el The Moot 2025!

El proper 2025 se celebrarà a Portugal el Moot, un esdeveniment mundial de la Organizació Mundial del Moviment Escolta (WOSM). La Federació Scout de Portugal acollirà la 16 edició durant el 25 de juliol fins al 3 d’agost! 

El Moot consistirà en dos etapes: “Portugal Deep Dive” (immersió profunda a Portugal) i “Main Camp” (campament principal). El Portugal Deep Dive consistirà en una etapa de ruta per diferents indrets de Portugal, inclús Maderia i les Açores! Tots els participants podreu aprofitar al màxim l’experiència de viure en una comunitat local, involucrant-vos amb altres persones i aprofundint en la cultura portuguesa en un equip internacional. 

A l’acabar, arribareu al Main Camp, on us trobarem amb la resta de participants i podreu compartir totes les experiències que heu recollit als vostres camins!  Tindreu moltes oportunitats per conèixer més sobre les nostres tradicions i oficis de Portugal i conèixer d’altres indrets dels participants. 

 

Dates: Del 25 de juliol al 3 d’agost del 2025. 

Lloc:  De Lisboa a Oporto

Inscripcions: Obertes al formulari 

Costos: 980,00€ 

Si tens més de 18 anys i estàs disponible per ajudar en la increïble missió de posar en marxa el Moot, pots inscriure’t com a membre de l’Equip de Planificació! Esmenta-ho al formulari! Hi haurà una convocatòria oberta perquè et puguis inscriure a l’Equip de Planificació, així tindràs el paper clau d’ajudar els participants durant tota l’experiència del Moot. 

Participants:

  • Adreçat a infants i joves! 
  • Domini de la llengua anglesa 

 

Si vols més informació pots consultar amb l’àmbit internacional de la teva associació o amb els comissaris internacional de la FCEG: internacionalescolta@fceg.cat o internacionalguia@fceg.cat

Categories