CONVOCATÒRIA TANCADA! Roverway IST

CONVOCATÒRIA TANCADA! Roverway IST

Aquest estiu se celebrarà la Roverway 2024, un emocionant esdeveniment organitzat per la Regió Scout Europea de la WOSM (World Organization of the Scout Movement) i la Regió Europea de la WAGGGS (World Association of Girl Guides and Girl Scouts). 

Ets cap i vols participar-hi? Inscriu-te com a Roverway International Service Team!

Participa-hi per viure una aventura única amb la companyia de més de 3.000 escoltes i guies de més de 20 països. Les voluntàries a l’International Service Team us encarregareu de dissenyar i dinamitzar les activitats educatives durant el campament central a de la Roverway 2024. Després d’uns dies de ruta, els participants arribaran al camp central a Lundsneset, Stavanger. 

Abans d’arribar hi haurà unes jornades de formació prèvia per la organització i planificació de l’estada de més de 3000 escoltes i guies! L’objectiu principal és conèixer escoltes i guies d’arreu d’Europa així com compartir i aprendre de la diversitat cultural, escolta i guia. 

Dates: Del 22 de juliol a l’1 d’agost de 2024.

Lloc: Campament base a Lundsneset

Inscripcions: Abans del 21 de gener al formulari!

 

Participants:

  • Caps a partir de 22 anys
  • Domini de la llengua anglesa

 

Si vols més informació pots consultar amb l’àmbit internacional de la teva associació o amb els comissaris internacional de la FCEG: internacionalescolta@fceg.cat o internacionalguia@fceg.cat

 

Categories