CONVOCATÒRIA OBERTA! Agora 2024

CONVOCATÒRIA OBERTA! Agora 2024

Què és l’Agora?

L’European Agora 2024 és un esdeveniment internacional de la WOSM destinat a caps i joves d’entre 18 i 24 anys. Es tracta d’una trobada formativa pedagògica i l’organitzen joves voluntàries participants d’altres anys. Aquesta edició de l’Agora, com l’any passat, forma part del Projecte Earth Tribe, que està centrat en la sostenibilitat ambiental. 

Com a part del projecte Earth Tribe, l’Agora 2024 sla vessant ambiental serà protagonista i s’oferirà la possibilitat de participar en un projecte de més llarga durada on es podrà aconseguir formació i suport per definir un projecte local sobre sostenibilitat durant l’any en curs.

Pots conèixer l’experiència de l’Eloi i la Maria, els 2 participants de la FCEG de l’edició del 2022 aquí: https://fceg.cat/2022/07/11/la-nostre-propia-experiencia-lagora-des-de-dins/ 

Objectius:

  • Conèixer i aprendre diverses maneres de fer i mètodes o objectius de la branca Rover/Clan/Truc a Europa
  • Compartir les pròpies experiències del país, associació i grup d’origen.
  • Adquirir eines per expressar idees de forma organitzada. 
  • Aprendre a dissenyar i planificar projectes, a nivell local o nacional, relacionats amb la sostenibilitat.
  • Reivindicar l’impacte que les joves podem tenir a la societat, ja sigui des de l’escoltisme o al seu entorn local a partir d’exemples d’experiències reals.
  • Participar en activitats d’apoderament juvenil, fomentant el desenvolupament personal.

Dates: 3 al 7 d’abril de 2024

Lloc: Tjörnarp, Suècia, al Göransborg Scout Centre

Inscripcions: abans del 1 de març del 2023 a https://forms.gle/yY3EEm3hidTJZ3FB8 

Costos: La quota de participació estàndard és de 100€. 

*L’Agora 2024 està finançada pel programa Erasmus+, és per això que s’ha pogut establir una quota de participació reduïda i també és possible demanar un suport de viatge de fins a 200€.

 

Participants:

  • Qualsevol cap o clan/truc/rover (major de 18 anys) d’una de les tres associacions membres de la FCEG
  • Els participants han d’estar familiaritzats i implicats amb les línies pedagògiques de la seva associació i/o agrupament.
  • Ganes d’aprendre, compartir experiències i estar oberts a diferents maneres d’escoltar. També és molt recomanable interès pel tema de la sostenibilitat ambiental.
  • Domini de l’anglès: és l’idioma de treball de l’Agora i per tal d’una bona experiència i itnercanvi amb la resta de participants serà necessàri  ser capaç de comunicar-se eficaçment en aquesta llengua. 

 

Si vols més informació pots consultar amb l’àmbit internacional de la teva associació o amb els comissaris internacional de la FCEG: internacionalescolta@fceg.cat o internacionalguia@fceg.cat

També pots trobar més informació a la web de l’Agora o al seu perfil d’Instagram

 

 

Categories