CONVOCATÒRIA OBERTA! Wędrownicza Watra 2024

CONVOCATÒRIA OBERTA! Wędrownicza Watra 2024

El Wędrownicza Watra 2024 és una trobada organitzada per The Polish Scouting and Guiding Association per a escoltes i guies de 15 a 22 anys!

Del 21 al 25 d’agost, s’organitza una trobada per a diversos agrupaments de Polònia i internacionals! Durant cinc dies participareu d’activitats i dinàmiques de desenvolupament personal! El lema ‘let’s be!’ marca la trobada d’enguany, posant la importància en la participació, el desenvolupament personal i la connexió entre les comunitats de rangers, rovers i noies guia.  

 

Els objectius principals de la trobada són:

  • Proporcionar suport a les unitats participants en les seves activitats, oferint consultoria i assistència en el treball. 
  • Donar suport a participants per crear oportunitats per organitzar camps conjunts amb altres comunitats internacionals
  • Conèixer la bellesa i la cultura de Polònia entre tots els participants del projecte, promovent l’art local, la història i el paisatge dins el programa de Wędrownicza Watra.
  • Conèixer els serveis a les seves comunitats locals des de la participació activa i l’impacte positiu en l’entorn
  • Desenvolupar associacions entre participants poloneses i internacionals, promocionant la col·laboració i l’intercanvi entre les diferents comunitats.

Wędrownicza Watra 2024 proposa explorar conscientment, responsablement, activament del món que t’envolta! 

 

Dates: Del 21 al 25 d’agost del 2024

Lloc:  Centre of the scouting and guiding movement in Poland. Cracow, Lesser Poland Inscripcions: Abans del 28/02 al formulari.    

Costos: 55€. El cost cobreix: Zona de càmping durant el moot, accés a les instal·lacions sanitàries, aigua potable i aigua calenta per a la cuina (en determinats moments), fogons de gas i equipament bàsic de cuina, estació de càrrega, kit per als participants, activitats del programa. suport en l’organització de camps de trekking abans del moot zona de càmping durant el moot, accés a instal·lacions sanitàries, aigua potable i aigua calenta per a cuinar (en determinats moments), fogons de gas i equipament bàsic de cuina, estació de càrrega kit per als participants activitats del programa durant el moot.

Participants:

  • Participants entre els 15 i els 22 anys
  • Domini de la llengua anglesa 

 

Si vols més informació pots consultar amb l’àmbit internacional de la teva associació o amb els comissaris internacional de la FCEG: internacionalescolta@fceg.cat o internacionalguia@fceg.cat

 

Categories