Jornades de treball conjunt entre entitats. Impuls del marc estratègic 2024-2027!

Jornades de treball conjunt entre entitats. Impuls del marc estratègic 2024-2027!

El passat cap de setmana, els dies 17 i 18 de febrer, membres del Consell Permanent de la FCEG i de les juntes d’Escoltes Catalans, Acció Escolta i Minyons Escoltes i Guies es van trobar per iniciar el treball conjunt del marc estratègic per al període 2024-2027 de la Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge.

Aquesta trobada va ser una oportunitat significativa per compartir els respectius projectes, organitzacions i modalitats de funcionament de les tres entitats. Durant el cap de setmana, es van identificar punts en comú i també les diversitats que les caracteritzen, establint un punt de partida important per als reptes i oportunitats de l’escoltisme i el guiatge català present i futur; com ara l’emergència climàtica, la promoció de la llengua i el reconeixement social. Aquesta consciència compartida és essencial per alinear els esforços i enfocar les estratègies de la FCEG.

Les jornades han estat un punt rellevant en l’inici del treball conjunt. L’atmosfera de treball, la coneixença i la cohesió han marcat un pas important en el treball comú entre les tres entitats. 

Aquesta trobada marca el començament d’una nova etapa, cultivada durant els últims anys, de col·laboració i coordinació entre les entitats, amb un compromís compartit de seguir treballant per enfortir el moviment i afrontar els reptes actuals de manera conjunta.

 

Categories