The Academy 2024

The Academy 2024

CONVOCATÒRIA OBERTA! THE ACADEMY 2024

The Academy és un esdeveniment internacional dissenyat per oferir a caps i membres associatius una formació de qualitat i oportunitats de fer xarxa amb l’entorn organitzat per les Regions Europees de WAGGGS i WOSM. 

Els conflictes i els reptes arreu del món continuen augmentant i les notícies estan dominades per la tensió. L’escoltisme i el guiatge ofereixen una base sòlida perquè les nostres associacions fomentin bons valors amb responsabilitat. Com utilitzar aquestes bases per crear un món del qual puguem estar orgullosos? Participa a l’Academy 2024!

Les participants treballaran durant una setmana en els següents eixos:

Un món connectat. Quins són els fonaments de l’escoltisme i el guiatge? Com fomentem i mantenim un programa de qualitat mentre continuem creixent com a associacions?

Un món en pau. Com creem un món en què prioritzem la seguretat, tant física com psicològica, per poder afrontar els reptes globals?

Un món sostenible. Com garantim que les nostres organitzacions segueixen sent resilients i funcionen a favor del medi ambient i cap a un futur sostenible? I com fem això possible, mentre ens adaptem a una nova era digital?

Un món amb propòsits. Com connectem les voluntàries a tots els nivells de les nostres associacions? Com els capacitem per donar forma al seu futur?

El món que vull canviar. Què ens emportem de l’Acadèmia? Com es faran arribar el 

 

Dates: Del 22 al 27 de novembre a Cracòvia*

Lloc: Wiesbaden, Alemanya

Inscripcions: Abans de 9 octubre al https://forms.gle/7zZd2CKxbVXLjSk77 

Costos: La quota de participació és de 450-600€ 

Això inclou tots els costos d’allotjament, àpats, així com material de sessió per a l’esdeveniment complet.

 

*Hi ha la possibilitat que la teva entitat i la FCEG assumeixin una part de les despeses així com de demanar suport econòmic per part de WOSM i WAGGGS. Parla amb els Comissaris Internacionals de la FCEG!

 

Participants:

  • Caps i membres associatius de qualsevol de les tres entitats de la FCEG 
  • Domini de la llengua anglesa 

*S’espera que l’arribada sigui el dia divendres 22 de novembre per començar el programa a les 20:00 (després del sopar proporcionat), i la sortida serà el dimecres 27 de novembre, després de les 12:30.

Si vols més informació pots consultar la convocatòria a la TreeHouse https://treehouse.scout.org/event/academy-2024 o a les seves xarxes a @thesgacademy

Formulari: https://forms.gle/6dps2HYgcrKDFnMm9 

Categories