Comanda agenda #Sócdecau curs 2014-2015

Un curs més, s’ofereix a tots les persones que formaran part del Consell d’Agrupament durant el curs vinent l’agenda escolta i guia. Aquest meravellós instrument que ens permet coordinar la vida amb l’escoltisme!

agenda

Enguany, l’agenda seguirà el mateix estil que l’agenda dels dos darrers anys però introduint alguns canvis. En primer lloc, l’eix de l’agenda no seran projectes de referència, com el curs passat, sinó que consistirà en exposar 12 cims significatius i d’interès. Amb això, volem destacar la dimensió de natura i de muntanyisme que sempre ha caracteritzat l’escoltisme. Per altra banda, i recollint diverses peticions, s’intentarà reduir el gruix de l’agenda per tal de fer-la més operativa i fer un nou sistema de repartiment perquè la tingueu disponible entre la primera i segona setmana de setembre.

Seguint el sistema emparat l’any passat, l’agenda anirà sota comanda, per la qual cosa us demanem que feu un consum responsable, fent una comanda per aquells caps que pensin que la faran servir. A més, heu de tenir present els següents punts:

  • Fer una comanda responsable, previnent els caps que l’utilitzaran
  • Realitzar una sola comanda i conjunta per agrupament / equip
  • Com sempre, el cost d’aquesta agenda és assumit pel moviment, per tant, no té un cost directe per a l’agrupament.
  • Només tindran agenda aquells agrupaments que l’hagin demanat (perquè només s’imprimirà el nombre de peticions rebudes).
  • Com a màxim, podeu demanar agendes per tots els membres del consell del vostre agrupament.
  • Les demarcacions, les vegueries i els equips associatius també heu de fer una comanda conjunta.
  • El 15 de juliol és el darrer dia per fer la comanda i el 16 rebreu un correu confirmant la vostra comanda.

Per qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb fceg@fceg.cat