Congrés de Caps

fgsfsfg

 

El Congrés de Caps, celebrat el 2-3 de juny, va ser una cita clau per a la definició del futur de l’escoltisme català: la culminació del procés d’unitat, del treball de participació i documentació que vam engegar el 2009 per la construcció d’una nova associació única d’escoltisme oberta i catalana. Aquell cap de setmana va ser l’última oportunitat per incidir en la proposta de documentació que serà sotmesa a votació a les tres AGO del novembre d’aquest any.

 

Uns 700 caps i responsables associatius de les tres entitats escoltes de Catalunya, juntament amb membres de les branques joves dels agrupaments majors de 17 anys, van assistir el 2 i 3 de juny de 2018 al Recinte Firal El Sucre de Vic (Osona) per participar al Congrés de Caps.

 

Durant dos dies es van treballar les esmenes de la documentació, es va debatre sobre els reptes de futur de l’escoltisme català, coneixent i compartint amb altres agrupaments de Catalunya i es va celebrar el moviment amb una nit de concert. L’endemà, després d’un treball intern per agrupaments i equips, es va fer un espai plenari on es van validar les esmenes. El cap de setmana va finalitzar amb la cloenda institucional.