Inscripcions

A punt de finalitzar el pre-Congrés, la següent fita a assolir aquest curs serà el Congrés de Caps del 2-3 de juny. Per assistir-hi cal inscriure’s prèviament del 19 d’abril i al 13 de maig.

 

La trobada està adreçada als i les caps dels agrupaments de les entitats que conformen la FCEG, així com a les persones responsables de les associacions. A més, també hi estan convidades aquelles persones majors de 17 anys que formen part de les branques joves dels agrupaments (Rovers, Clan o Truc que el 2018 facin 18 anys o més, així com aquells Pioners i Caravel·les de 3r any que compleixin aquest requisit d’edat). El preu per persona és de 10€ i inclou l’allotjament i els àpats des del berenar del dissabte fins al dinar del diumenge.

 

Per fer les inscripcions haureu d’entrar al formulari i seguir les instruccions de la guia. Podreu fer tants canvis com vulgueu sempre dins del període d’inscripcions (19 d’abril al 13 de maig) i un cop finalitzat, s’iniciarà la fase de pagament (14-24 de maig).

 

Recorda, que el 2 i 3 de juny tens l’última oportunitat per incidir en la proposta de nova associació escolta. No t’ho pots perdre, inscriu-t’hi!

 

Dates inscripció: 19 d’abril – 13 de maig
Dates pagament: 14 de maig – 24 de maig
Formulari: https://congres.fceg.cat/

 

En cas de dubte i/o incidències: suport.congres@fceg.cat