Política de privacitat

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

  • FEDERACIÓ CATALANA D’ESCOLTISME I GUIATGE ha adoptat les mesures tècniques necessàries per evitar l’alteració, la pèrdua o el tractament no autoritzat de les dades personals que l’usuari faciliti, tenint en compte les limitacions que presenta Internet, i manifesta el seu compromís de confidencialitat respecte al tractament de les dades personals de l’usuari.
  • La recollida i el tractament de les dades personals que l’usuari faciliti té com a finalitat atendre la seva consulta, i l’enviament d’informació sobre els nostres serveis i activitats, per qualsevol mitjà de comunicació, inclòs l’electrònic.
  • A través d’aquest avís legal,  FEDERACIÓ CATALANA D’ESCOLTISME I GUIATGE  informa els usuaris d’aquest lloc web, en compliment de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (d’ara endavant LOPD) sobre la seva política de protecció de dades personals amb la finalitat que aquests decideixin de forma expressa, lliure i voluntària si desitgen facilitar a FEDERACIÓ CATALANA D’ESCOLTISME I GUIATGE  les dades personals que els són sol·licitades.
  • L’usuari, en facilitar voluntàriament les seves dades personals a través de qualsevol formulari d’aquest lloc web o missatge de correu electrònic i acceptar-ne la tramesa, autoritza expressament a FEDERACIÓ CATALANA D’ESCOLTISME I GUIATGE a que tracti i incorpori en un fitxer de la seva propietat aquelles dades enviades.
  • Les dades personals que faciliti l’usuari hauran de ser vertaderes, exactes, completes i actualitzades, i aquest haurà de respondre dels danys i perjudicis que es poguessin ocasionar a causa del no compliment d’aquesta obligació.
  • L’usuari té dret a accedir a la informació que li concerneix recopilada en el fitxer de FEDERACIÓ CATALANA D’ESCOLTISME I GUIATGE, rectificar-la si és errònia, cancel·lar-la i oposar-se al seu tractament enviant un missatge de correu electrònic a fceg@fceg.cat o una carta a FEDERACIÓ CATALANA D’ESCOLTISME I GUIATGE , c/Mare de Déu del Pilar, nº18, 08003, Barcelona.
  • FEDERACIÓ CATALANA D’ESCOLTISME I GUIATGE  li informa que aquest lloc web utilitza cookies. Per més informació consulti la nostra política de cookies.

Aquesta política de privacitat només és d’aplicació al lloc web de la FEDERACIÓ CATALANA D’ESCOLTISME I GUIATGE, per tant no es garanteix en els accessos a través d’enllaços amb aquest lloc, ni als enllaços des d’aquest lloc amb altres webs.