Fundacions vinculades a l’escoltisme i el guiatge

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”4812″ img_size=”full” alignment=”center” css_animation=”top-to-bottom”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]FFiG_logo_cat_150x27

FUNDACIÓ FERRER I GUÀRDIA

La Fundació Ferrer i Guàrdia neix a finals de l’any 1987 com un projecte nou, compromès i ple d’idees, fruit de l’experiència de les persones que concorren en la seva creació. La Fundació es defineix per la bandera del lliure pensament que simbolitza la reivindicació de la figura històrica de Francesc Ferrer i Guàrdia, i per uns trets característics descrits a la carta fundacional que són la preocupació per la joventut, la inquietud per la incipient construcció europea i la defensa de la universalitat dels drets humans. De manera coordinada la Fundació Ferrer i Guàrdia dóna suport als objectius fundacionals d’Acció Escolta de Catalunya a través de programa de suport, el patrimoni i projectes d’investigació.

www.ferrerguardia.org

[divider style=”single” top=”30″ bottom=”30″]

FUNDACIÓ ESCOLTA JOSEP CAROL

La Fundació Escolta Josep Carol, creada per Escoltes Catalans, té com a missió promoure l’educació d’infants i joves en la ciutadania responsable i en els valors propis de l’escoltisme laic català, a través del suport a la tasca educativa i associativa d’Escoltes Catalans, de la generació de reflexió i pensament i de la presentació de serveis en l’entorn educatiu. Per tant, des de la Fundació, es treballa per promoure els valors de la democràcia, laïcitat, catalanitat, coeducació, compromís, esperit crític, honestedat, solidaritat, participació i estima per la natura.

La Fundació Escolta Josep Carol duu a terme a través de l’Escola Forca la formació inicial i continuada d’educadors i educadores de lleure per tal de desenvolupar activitats amb infants i joves que siguin de qualitat.

www.josepcarol.org

[divider style=”single” top=”30″ bottom=”30″]

FUNDACIÓ JOSEP SANS

La Fundació Josep Sans, vinculada a Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, és una entitat sense afany de lucre d’àmbit català, que té com a missió col·laborar en l’educació dels infants i joves mitjançant el suport a moviments i institucions de joventut catalanes que emprin el mètode escolta i guia. Amb les seves accions la fundació promou el suport i millora de les condicions econòmiques i d’infraestructures de l’escoltisme i el guiatge i desenvolupa projectes ens els àmbits econòmic, social i educatiu.

www.fundaciojsans.cat

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]