Inici L'aventura internacional Activitats 14a Conferència Europea Escolta i Guia

14a Conferència Europea Escolta i Guia

2013-08-17 09.20.30

Una delegació de la Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge participa a les Conferències Regional Europees, l’equivalent a les nostres assemblees generals a nivell europeu d’escoltisme (WOSM) i de guiatge (WAGGGS), en representació de Catalunya. Hi participen més de 400 persones de més de 40 països de la regió europea del 16 al 21 d’agost a Berlin.

Sobre la taula hi ha temes com els plans regionals (les línies estratègiques) triennals d’ambdues organitzacions i els seus pressupostos, diferents resolucions proposades per països membres: per l’abaratiment de les quotes de participació a les activitats internacionals, o la promoció del programa Scoutasmus (o Euroscout), entre altres.

També és una molt bona oportunitat per a conèixer com s’estan preparant diferents propostes internacionals que es duran a terme els proper anys, com ara: 22Jamboree Escolta Mundial (que tindrà lloc a Japó), i la Roverway 2016 (França), entre d’altres.

Podeu seguir l’activitat de les Conferències a:
www.europeanconference.de
o a través de l’etiqueta Twitter: #14egsc

  • És temporada de Passos!

    Els “Passos” s’ha anat desenvolupant en el si de l’escoltisme, fent camí en el…
  • Aquest curs, “Conscients del repte!”

    L’escoltisme i guiatge català enceta aquest curs sota el lema “Conscients del repte!” mira…
  • Torna el PIOCAM! Te’l perdràs?

    L’estiu del 2018 tornarà a tenir lloc el campament internacional escolta de Pioners i Cara…
Carregar més articles relacionats
Carregar més a Activitats
Els comentaris estan tancats.

També pots llegir

Inscripcions Jambarretina

Sabem que són temps estranys i que no tots els projectes internacionals es podran dur a te…