Inici Procés d'Unitat El Barcelonès posa en marxa el "Cacau"

El Barcelonès posa en marxa el "Cacau"

Els agrupaments d’Acció Escolta de Catalunya, Escoltes Catalans i Minyons Escoltes i Guies de Catalunya situats al Barcelonès posen en marxa el “Cacau”, un conjunt de trobades locals amb l’objectiu de conèixer-se i tenir espais de debat i reflexió entorn a la diversitat.

El Cacau consta de dues parts, una primera per treballar la coneixença i les inquietuds entre els caps escoltes i guies d’aquest territori, i una segona, encaminada a debatre i reflexionar entorn de la diversitat en la societat actual i la seva acollida des dels agrupaments.

Pel que fa el calendari, la primera part tindrà lloc entre el divendres 7 i el 14 de febrer a 4 indrets de la ciutat de Barcelona , mentre la segona part tindrà lloc entre el diumenge 16 i 30 de març al migdia, igualment, a 4 indrets de la ciutat. Tot i les 4 opcions que s’ofereixen per cada part, cada cap només ha de participar a una, i , si pot ser, a la més propera al seu agrupament.

Aquesta activitat es troba emmarcada dins del procés d’unitat de l’escoltisme i el guiatge català. En concret, forma part del desenvolupament dels objectius que les 3 associacions s’han marcat de forma compartida per a aquest curs: viure i participar al procés des dels agrupaments. És per això, que a més del Cacau, es realitzaran activitats similars a la resta del país.

Tota l’actualitat d’aquest “cacau” a través dels següents canals:

 

 

 

Carregar més articles relacionats
Carregar més a Procés d'Unitat
Els comentaris estan tancats.

També pots llegir

L’escoltisme català mantindrà les tres entitats que el conformen

Les tres entitats escoltes de Catalunya decideixen conservar la seva forma orgànica descar…