El Barcelonès posa en marxa el "Cacau"

El Barcelonès posa en marxa el "Cacau"

Els agrupaments d’Acció Escolta de Catalunya, Escoltes Catalans i Minyons Escoltes i Guies de Catalunya situats al Barcelonès posen en marxa el “Cacau”, un conjunt de trobades locals amb l’objectiu de conèixer-se i tenir espais de debat i reflexió entorn a la diversitat.

El Cacau consta de dues parts, una primera per treballar la coneixença i les inquietuds entre els caps escoltes i guies d’aquest territori, i una segona, encaminada a debatre i reflexionar entorn de la diversitat en la societat actual i la seva acollida des dels agrupaments.

Pel que fa el calendari, la primera part tindrà lloc entre el divendres 7 i el 14 de febrer a 4 indrets de la ciutat de Barcelona , mentre la segona part tindrà lloc entre el diumenge 16 i 30 de març al migdia, igualment, a 4 indrets de la ciutat. Tot i les 4 opcions que s’ofereixen per cada part, cada cap només ha de participar a una, i , si pot ser, a la més propera al seu agrupament.

Aquesta activitat es troba emmarcada dins del procés d’unitat de l’escoltisme i el guiatge català. En concret, forma part del desenvolupament dels objectius que les 3 associacions s’han marcat de forma compartida per a aquest curs: viure i participar al procés des dels agrupaments. És per això, que a més del Cacau, es realitzaran activitats similars a la resta del país.

Tota l’actualitat d’aquest “cacau” a través dels següents canals:

 

 

 

Categories