Arriba la 2na part del Cacau del Barcelonès!

Arriba la 2na part del Cacau del Barcelonès!

El proper 16 i 30 de març arriba la 2na part del Cacau, a on en els caps de Barcelona han creat un espai per resoldre inquietuds i dubtes sobre el procés d’unitat i fer-se’n partícips!

cacau_1

Després de les quatre primeres trobades del Cacau (Gràcia, Horta, el Clot i Sants), a on han participat més de 200 caps de Barcelona, arriba la 2na part del Cacau! Aquesta segona part, ha estat preparada en base als interessos que van sortir a la primera trobada i part de la preparació està essent assumida pels propis caps. Així, aquesta segona part del Cacau tindrà lloc a dos punts de la ciutat: a Sant Antoni el 16 de març i a Horta el 30. La proposta és que cada cap/agrupament participi a la trobada que tingui més propera o que li vagi millor per dates. És a dir, en les dues trobades es realitzaran les mateixes dinàmiques.

Informació bàsica:

Quan és? El 16 o el 30 de març
A qui va dirigit? A tots els caps de Barcelona

 

Categories