La Murga de Lleida ja està en marxa!

La Murga de Lleida ja està en marxa!

La primera edició de la Murga federativa, que tindrà lloc entre 4 i el 9 de juliol a la ciutat de Lleida, ja comença a perfilar-se.

Dels tots els agrupaments que s’hi han presentat, finalment s’han seleccionat els 6 següents per participar a l’edició d’enguany:

  • AE Sant Francesc Xavier (AEC)
  • AE Rolland Phillips (AEC)
  • AE Mafeking (AEC)
  • AE Grimpamons (EC)
  • AEiG La Petjada del Secà (MEG)
  • AEiG Marinada (MEG)

Com sempre, la tria ha estat tot un repte per l’equip, i s’anima a que els agrupaments que n’han quedat fora hi participin en les futures edicions. Els 6 agrupaments seleccionats sumen un total de 60 participants, entre pioners/caravel·les, trucs/róvers/claners i caps.

 A partir d’aquest moment, comença un intens període de 4 mesos de feina per arribar preparats a la realització del projecte. El primer pas d’aquesta preparació és una trobada entre tots els caps dels agrupaments participants el proper 30 de març a la mateixa ciutat de Lleida, a on es presentarà en profunditat el projecte, es repartiran tasques de preparació i començarà a abordar la part d’aprenentatge sobre exclusió social i pobresa.

Vols més informació sobre el projecte de la Murga? entra aquí

Categories