Segon Torneig d'Scoutball a ciutat de Granollers

Segon Torneig d'Scoutball a ciutat de Granollers

L’Agrupament Escolta i Guia Sant Esteve de Granollers organitza el proper 31 de Maig i 1 de Juny el Segon Torneig de Scoutball Ciutat de Granollers.

Després de l’èxit de la edició passada, des de l’agrupament han decidit seguir organitzant aquest esdeveniment lúdic, educatiu i esportiu. Les principals novetats d’enguany són les següents

  • En aquest torneig hi ha quatre categories diferenciades, que competiran per separat: Ràngers i Noies Guies, Pioners i Caravel·les, Trucaires/Rovers/Claners i Caps.
  • Els equips seran d’uns 10 jugadors, i s’admetrà banqueta.
  • Seguint l’esperit de les cites a cegues, aquest any la convocatòria està oberta a tots els agrupaments escoltes del Vallès i del Maresme. Tanmateix, també s’acolliran a agrupaments que vinguin de més lluny per participar-hi! 
  • Cada equip, per tal de donar ambient i de motivar a tothom, els equips/agrupaments s’han de preparar un uniforme, un crit de guerra, una bandera/totem, un himne, etc. Esperem de vosaltres que us motiveu i sorpeneu a tothom amb la vostra originalitat!
  • El torneig ocuparà tot el cap de setmana, o sigui que reserveu-vos-el ja! Res de marxar si perdeu, hi haurà una pila d’activitats i de coses per fer, a més dels emocionants partits!
  • El preu de la inscripció al torneig és 1,5€ per jugador. Des de la organització es demana que no us inscriviu al web si no esteu segurs de venir, ja que les cancel·lacions d’últim moment son un maldecap innecessari, si ens organitzem millor!

Tota la resta de la informació, la trobareu a www.scoutballgranollers.tk

Categories