Inici Projectes Activitats Obertes Campaments Generals d'Acció Escolta de Catalunya

Campaments Generals d'Acció Escolta de Catalunya

Aquesta és la 3a edició dels Campaments Generals, una gran activitat que organitza Acció Escolta de Catalunya (AEC) de manera periòdica cada 4 o 5 anys. La propera edició tindrà lloc del 2 al 6 d’abril de 2015 en un terreny d’acampada situat a Guardiola de Berguedà.

 Als Campaments Generals tots els i les membres d’AEC i altres escoltes d’arreu comparteixen un projecte conjunt durant aquests dies; una vivència inoblidable. Un espai on realitzar plegats activitats, jocs, servei, debats i viure una aventura com mai s’ha vist a Catalunya!

Les persones interessades en participar-hi com a caps o com a voluntàries (staff) estan convidades a una trobada per conèixer els detalls d’aquest projecte. Aquesta primera trobada tindrà lloc el proper 17 d’octubre a les 20h a l’Espai Jove La Fontana (Barcelona). El projecte està obert a tota la Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge (FCEG). La intenció d’Acció Escolta és fer d’aquests Campaments Generals un gran esdeveniment de l’escoltisme català!

Més informació sobre els Campaments Generals aquesta web d’Acció Escolta de Catalunya.

Esdeveniment al facebook de l’acte de presentació.

 

  • És temporada de Passos!

    Els “Passos” s’ha anat desenvolupant en el si de l’escoltisme, fent camí en el…
  • Aquest curs, “Conscients del repte!”

    L’escoltisme i guiatge català enceta aquest curs sota el lema “Conscients del repte!” mira…
  • Torna el PIOCAM! Te’l perdràs?

    L’estiu del 2018 tornarà a tenir lloc el campament internacional escolta de Pioners i Cara…
Carregar més articles relacionats
Carregar més a Activitats Obertes
Els comentaris estan tancats.

També pots llegir

L’escoltisme català dona suport a la vaga d’educació els dies 28 i 29 de novembre

    L’escoltisme català, com a part de la comunitat educativa, compromès amb el …