Tota la informació de la TRINCA 2.0

Tota la informació de la TRINCA 2.0

La TRINCA 2.0 és un espai de trobada i de formació per a tots aquells caps que esteu desenvolupant un projecte a nivell internacional. Durant dos dies rebreu assessorament per escollir el projecte internacional que millor s’adapta a les necessitats de la unitat o formació per tal de fer-lo un projecte més complet i enriquidor per a tothom. La TRINCA 2.0 és un espai imprescindible per tots els que ja teniu clar que fareu projecte internacional enguany  i enriquidor per a tots aquells que vulgueu descobrir i aprofundir en la vessant internacional del moviment.

Participants: caps
Organitzador: àrea internacional de la FCEG
Quan: 14 i 15 de febrer
Cost: 25€ per participant
Horaris: dissabte desde 10h i diumenge fins a les 13h
Límit de participants: 25 caps
Límit inscripcions (pagament inclòs): 8de febrer

Àmbits de treball de la TRINCA 2.0:

  • Objectius, propostes i elecció. Tipus de projectes. Ja heu escollit el projecte amb la vostra unitat? Com ho fem? Quins objectius ens plantegem treballar? Quins diferents tipus de projectes internacionals existeixen? Què ens aporta cadascun?
  • Situació de l’escoltisme internacional. Què hi ha i com funciona l’escoltisme més enllà de casa nostra? Com s’organitza l’escoltisme i el guiatge a nivell regional i internacional? Per què cal saber i entendre tot això?
  • La planificació, l’execució, la revisió i el retorn del projecte internacional. Com podem adaptar les diferents etapes del projecte si estem fent un projecte internacional?? Que hem de tenir en compte a cada etapa? Com podem treure’n el màxim profit?
  • Records d’una aventura passada. Què podem aprendre d’aventures internacionals passades??
  • Situacions inesperades i imprevistes. Durant l’execució d’un projecte internacional es poden donar situacions diferents que si fem un campament o un projecte a l’entorn proper i conegut! Per això ens podem dotar recursos per preveure situacions diferents i sortir-ne de la millor manera possible! No és el mateix anar al metge a la Cerdanya que a Helsinki, per exemple!
  • L’àrea internacional de la Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge. Quina funció té l’àrea internacional de la federació? Qui organitza la Trinca i per què? Com puc participar-hi?
Categories