Un campament internacional al Pirineu?

Un campament internacional al Pirineu?

Un agrupament de Montpeller farà els campaments d’aquest estiu al Pirineu i proposar fer un intercanvi amb un agrupament Català. Una oportunitat per viure una experiència d’escoltisme i guiatge internacional al costat de casa.

L’agrupament, anomenat Pic Saint Loup, està format per una unitat de grans i una de petits. Els grup de grans té el projecte de realitzar una vídeo que valoritzi les formes d’agricultura ecològica i el grup de petits està preparant un espectacle de llegendes que mostrarà a les viles per les quals vagin passant.

Aquests campaments tindran lloc entre el 19 i el 25 de juliol i el lloc està per determinar de forma conjunta amb els agrupaments que s’animin a participar en aquest projecte.

Si esteu interessats o voleu més informació escriviu a fceg@fceg.cat

Categories