Donem suport a la societat i als escoltes del Nepal davant de la situació d'emergència creada pel terratrèmol

Donem suport a la societat i als escoltes del Nepal davant de la situació d'emergència creada pel terratrèmol

L’escoltisme i el guiatge català vol mostrar el seu condol per les víctimes del terratrèmol al Nepal del passat 25 d’abril i mostrar el seu suport a les tasques de rescat i de suport a les víctimes que s’hi estan duent a terme.

Els escoltes, igual que moltes altres organitzacions locals i internacionals, s’han bolcat a fer accions de suport en aquest context d’emergència. En concret, els escoltes nepalesos s’han dedicat a muntar les tendes que tenien els agrupaments per les persones que s’han quedat sense casa o fer tasques de desenrunament per restablir els serveis bàsics. Per altra banda, l’Organització Mundial del Moviment Escolta (WOSM) també està organitzant una campanya de suport econòmic.

Categories