International Fair 2015; un espai per conèixer les millors propostes internacionals!

International Fair 2015; un espai per conèixer les millors propostes internacionals!

Us esteu plantejant realitzar un projecte internacional aquest curs i necessiteu una mica d’inspiració? la International Fair és el vostre lloc!

El proper 28 de novembre arriba la International Fair 2015!! Un esdeveniment organitzat per l’Àrea Internacional que us donarà a conèixer algunes de les activitats internacionals més interessants que estan previstes per aquest curs, i, fins hi tot, pel vinent.

A la International Fair hi podreu trobar persones amb molta experiència sobre projectes internacionals, informació de primera mà sobre els projectes més interessants d’aquest curs, assessorament personalitzat i informació sobre els espais de formació i intercanvi que hi haurà durant el curs perquè el vostre projecte sigui tot un èxit.

Aquest any la International Fair 2015 tindrà lloc el proper dissabte 28 de novembre, de 4.30h a 6.30h de la tarda a Can Candena (Valldoreix).

Podràs trobar informació sobre:

Inscripcions:

Lloc de la International Fair 2015:

Categories