Inici L'aventura internacional Activitats Pre-inscripcions a la Roverway obertes fins el 15 de gener!

Pre-inscripcions a la Roverway obertes fins el 15 de gener!

La Roverway, la trobada de ròvers, trucs i claners de tot Europa ja s’acosta i és el moment de fer passos en ferm per a poder-hi participar. Tal i com ja s’ha informat anteriorment, la Roverway 2016 tindrà lloc a Jambville del 3 a l 14 d’agost (del 3 al 15 d’agost per ISTs) i comptarà amb la participació de més de 5.000 joves!

També és important que conegueu les diferents modalitats de participació que ofereix aquesta trobada:

 

  • Participar-hi com a unitat: apuntar-vos tota la unitat (caps inclosos) per anar a la Roverway. El Preu per participant és de 470€ més transport a pagar en tres terminis, el primer quan es formalitzi la inscripció .
  • Participar-hi individualment: apuntar-te individualment i després ajuntar-te amb una “patrulla”  (cal ser membre d’un agrupament i haver nascut després del 3/08/1994)El Preu per participant és de 470€ més transport a pagar en tres terminis, el primer quan es formalitzi la inscripció .
  • International Service Team: és per fer tasques de suport a la Roverway. Per optar a aquesta modalitat cal haver nascut abans del 3/08/1994 (o sigui, ser major de 22 anys quan comenci l’activitat). El preu per IST és de 305€ més transport a pagar en tres terminis, el primer quan es formalitzi la inscripció.

A nivell català, s’està organitzant un contingent català per coordinar i facilitar la participació dels agrupaments catalans.

 Formulari de pre-inscripció:

 Una vegada omplert el formulari rebràs un correu per finalitzar el procediment. La data limit per inscriure’s sense recàrrec és el 15 de desembre de 2015.

Carregar més articles relacionats
Carregar més a Activitats
Els comentaris estan tancats.

També pots llegir

Diada Nacional de Catalunya 2018; els escoltes refermem el nostre compromís amb el país, els drets i les llibertats.

Un any més arriba el principi d’un nou curs als més de 200 agrupaments escoltes d…