Inici Notícies [NOVETAT!] Campaments APS

[NOVETAT!] Campaments APS

Fins al 3 de febrer us podeu inscriure als primers campaments d’Aprenentatge i Servei, oberts a totes les unitats de Pioners i de Claners/Rovers/Trucs de la Federació Catalana d’Escoltisme i guiatge, organitzat per la Demarcació del Barcelonès de Minyons Escoltes i Guies, i amb la col·laboració del teixit associatiu i moviments socials. Aprenem, ens impliquem i canviem el món!

Els Campaments APS ofereixen un ventall de possibles projectes transformadors perquè les unitats de Clan/Rovers/Truc o Pioners i Caravel·les de tots els agrupaments de la Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge puguin participar-hi durant els campaments de Setmana Santa. La idea és que aquesta experiència sigui compartida entre diverses unitats i inclogui aprenentatges ben interessants i serveis per a millorar l’entorn més proper.

Informació pràctica:

–          Dates: del 19 al 23 de març de 2016

–          Preu (tot inclòs): entre 45€ i 65€ (a concretar)

–          Places: Entre 15 i 20 persones per campament

–     Inscripcions: fins el 3 de febrer de 2016 a través del següent formulari. (Un cop inscrits, es posaran en contacte amb vosaltres per informar-vos de la resta de procediment).

–          La reunió informativa amb els agrupaments seleccionats serà el 9 de febrer a les 19h a la Demarcació del Barcelonès.

Tria el teu campament!

Aquest any podeu triar entre dos propostes de campament. Si teniu altres propostes ens les podeu fer arribar perquè amb les entitats col·laboradores encara estem tancant els detalls de les activitats i tota proposta és benvinguda!

–         Sants, barri cooperatiu. En aquest campament tindreu l’oportunitat d’ajudar a rehabilitar un espai autogestionat de la ciutat de Barcelona amb molta història i arrelament al territori, com és Can Vies. A més, podreu conèixer la proposta d’un barri cooperatiu a partir de descobertes de diferents projectes autogestionats.

–      Sostres alternatius. Aquest campament tindrà lloc fora de Barcelona i la proposta de servei és encarada als infants de l’Obra Social de la PAH Sabadell. A més, podreu conèixer diferents alternatives relacionades amb models i estils d’habitatge i també experiències de moviments socials i populars de Sabadell.

Aquest campaments estan organitzats per la Demarcació del Barcelonès. Per qualsevol dubte, podeu escriure a barcelones@escoltesiguies.cat.

Anem de campaments i canviem el món!

Carregar més articles relacionats
Carregar més a Notícies
Els comentaris estan tancats.

També pots llegir

L’escoltisme català dona suport a la vaga d’educació els dies 28 i 29 de novembre

    L’escoltisme català, com a part de la comunitat educativa, compromès amb el …