Inici Notícies Nous membres a l’Organització Mundial del Moviment Escolta

Nous membres a l’Organització Mundial del Moviment Escolta

La Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge (FCEG) dóna la benvinguda a tres noves associacions escoltes nacionals (NSO) com a membres de ple dret de l’Organització Mundial del Moviment Escolta (WOSM): Scouting Aruba, Scouting Antiano, Palestinian Scout Association.

Després d’un procés en el que han estat consultades totes les associacions escoltes mundials a proposta del Comitè Mundial, finalment s’han aprovat els nous membres del Moviment. Per tant, des del 27 de febrer de 2016, data en què el comitè ratifica els resultat del procés participatiu, el Moviment passa a estar format per 163 associacions escoltes nacionals representant més de 40 milions de joves.

Destaquem especialment l’adhesió al Moviment dels Escoltes Palestins, ja que aquest fet contribueix al reconeixement i la normalització de l’Estat de Palestina i una clara aposta del Moviment per treballar per la Pau.

Carregar més articles relacionats
Carregar més a Notícies
Els comentaris estan tancats.

També pots llegir

L’escoltisme català dona suport a la vaga d’educació els dies 28 i 29 de novembre

    L’escoltisme català, com a part de la comunitat educativa, compromès amb el …