Per Sant Jordi, l'escoltisme i el guiatge català compromesos amb la cultura i la llengua

Per Sant Jordi, l'escoltisme i el guiatge català compromesos amb la cultura i la llengua

Un any més s’acosta Sant Jordi, una diada de reconeixement a la cultura i la llengua del país. La llengua, ha estat sempre un element de cohesió social i d’identificació que tenim com a poble. Fomentar-la i donar-la a conèixer és primordial per entendre la història i el present d’un poble i la seva cultura. Entenem que és necessària una cultura dinàmica, que s’adapti al moment històric, i sigui representativa de la diversitat col·lectiva.

Al cau apostem per aquesta idea de cultura i així ho treballem al nostre dia a dia als agrupaments. La diada de Sant Jordi és una bona ocasió per reivindicar la nostra identitat com a país i com a escoltes i guies; d’aquesta manera els escoltes i guies ens comprometem amb la llengua i la cultura. És per això que des de la Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge hem editat un punt de llibre per poder treure al carrer, a paradetes de llibres i roses, treballar a les unitats,… aprofitant per celebrar aquesta festa cultural amb el nostre entorn i gaudir-la amb la gent dels nostres pobles i ciutats.

PuntLlibreSocdeCau_v03

PuntLlibreSocdeCauBN_v04

Aquesta imatge té drets d’autor i està protegida davant qualsevol publicació o transformació que no sigui la del punt de llibre de la FCEG

 

 

Categories